Üye Girişi

Haberler


İlaç Endüstrisi Odaklı 2023 Ar-Ge Öngörülerinin Belirlenmesi Toplantısı

09.10.2012

Hacettepe Üniversitesi MAGUM tarafından düzenlenen İlaç Endüstrisi Odaklı 2023 Ar-Ge Öngörülerinin Belirlenmesi başlıklı Arama Konferansı, 5-6 Ekim 2012 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşti. Toplantıda “İlaç Ar-Ge’sinde Ürün Odaklı Vizyonumuz“ başlıklı Panel’de Sendikamız adına Abdi İbrahim Ar-Ge Direktörü Ferhad Farsi de konuşmacı olarak yer aldı.

Detaylar

3. Ulusal Sağlık Teknolojileri Değerlendirme Forumu yapıldı

09.10.2012

Kanıta Dayalı Tıp Derneği tarafından 8 Ekim 2012 tarihinde Ankara Dedeman Otel'de "3. Ulusal Sağlık Teknolojileri Değerlendirme Forumu" düzenlendi. Genel Sekreter Turgut Tokgöz de “Global Bütçe Uygulamasının Pratiğe Yansımaları ve Çözüm Önerileri” başlıklı oturumda konuşmacı olarak yer aldı.

Detaylar

Yeni yatırım teşvik uygulamasına ilişkin toplantı düzenlendi

02.10.2012

Sendikamız tarafından üyelerimize yönelik yeni yatırım teşvik uygulamasına ilişkin bir toplantı düzenlendi. “Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar” çerçevesinde ilaç endüstrisine yapılacak yatırımlara sağlanan teşvikler hakkında bilgi sunulması ve uygulamada yaşanan sorunlara yönelik bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla düzenlenen toplan…

Detaylar

Genel Sekreter Turgut Tokgöz’ün Forbes Dergisi’ne açıklaması

01.10.2012

Forbes Dergisi’nin biyoteknolojik ilaçlar konulu dosyasında yer alan Genel Sekreter Turgut Tokgöz’ün açıklamasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Turgut Tokgöz’ün açıklaması

Detaylar

3. Ulusal Sağlık Teknolojileri Değerlendirme Forumu düzenlenecek

26.09.2012

Kanıta Dayalı Tıp Derneği tarafından 8 Ekim 2012 tarihinde Ankara Dedeman Otel'de "3. Ulusal Sağlık Teknolojileri Değerlendirme Forumu" düzenlenecek. Sendikamızın da konuşmacı olarak yer alacağı toplantıyla ilgili detaylı bilgiye www.std2012.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylar