Üye Girişi

Haberler


Türk Tıp Dünyası Kurultayı

03.11.2014

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun (TİTCK) koordinatörlüğünde düzenlenen “Türk Tıp Dünyası Kurultayı” 30-31 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşti. Yurtdışında ilaç ve sağlık alanında çalışan Türk bilim adamlarıyla ilaç endüstrisi temsilcilerinin bir araya geldiği etkinlikte Sendikamız da stantıyla yer aldı.   

Detaylar

İlaçta Ar-Ge; Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliğinin Önemi Toplantısı sunumları

31.10.2014

Sendikamız tarafından düzenlenen “İlaçta Ar-Ge; Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliğinin Önemi” başlıklı  toplantı 23-24 Ekim 2014 tarihlerinde, İstanbul’da gerçekleşti.  Program Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut'un açılış konuşması Basın Bülteni Sunumlar SUNUMLAR "Brezilya'nın Biyoteknoloji Atılımı" Eduardo Giacomazzi Sao Paulo…

Detaylar

Arven İlaç'ın Sendikamıza üyelik başvurusu kabul edildi

27.10.2014

Arven İlaç San. ve Tic. A.Ş.’nin Sendikamıza yapmış olduğu üyelik başvurusu, Yönetim Kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.

Detaylar

Bristol-Myers Squibb'in Sendikamıza üyelik başvurusu kabul edildi

27.10.2014

1997 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren Bristol-Myers Squibb İlaçları’nın Sendikamıza yapmış olduğu üyelik başvurusu, Yönetim Kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.

Detaylar

İEİS, ilaçta Ar-Ge atılımı için tüm paydaşları buluşturdu

27.10.2014

İlaç endüstrisinin öncü kuruluşu İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası (İEİS), Türkiye ilaç endüstrisinin, dünyanın önde gelen ilaç üreticilerinden ve ihracatçılarından birisi konumuna gelmesini ve Ar-Ge yetkinliğinin artırılmasını hedef olarak belirlemiştir. İEİS, bu motivasyonla Ar-Ge konusunda öncü rol üstleniyor, bu alanda yaşanan koordinasyon…

Detaylar