Üye Girişi

Haberler


TÜSAP Sağlık Platformu Zirvesi

25.12.2017

TÜSAP tarafından düzenlenen Türkiye Sağlık Platformu Zirvesi 23 Aralık 2017 tarihinde İstanbul’da T.C. Sağlık Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş ve SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı’nın katılımlarıyla gerçekleşti. İEİS Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut ile Yönetim Kurulu üyeleri Öztürk Oran ve Elif Çelik’in katılım sağladığı Zirvede, İEİS Genel S…

Detaylar

11. Kalkınma Planı Sağlık Endüstrilerinde Dönüşüm ÖİK Toplantısı

20.12.2017

11. Kalkınma Planı çalışmaları kapsamında “Sağlık Endüstrilerinde Dönüşüm Özel İhtisas Komisyonu Toplantısı” bugün Ankara’da yapılıyor. Yönetim Kurulu Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen toplantıda “İlaç Sanayi Çalışma Grubu” sunumu İEİS tarafından yapıldı. 

Detaylar

Yenilikçi Tedavilere Erken Erişim Sempozyumu

08.12.2017

Sağlık Ekonomisi ve Politikası Derneği (SEPD) tarafından bugün İstanbul’da “Yenilikçi Tedavilere Erken Erişim Sempozyumu” gerçekleştirildi. Sempozyumun “Erken Erişim Türkiye Gerçeği” oturumunda İEİS Genel Sekreteri de yer alarak bir sunum gerçekleştirdi. 

Detaylar

İlaç ve Aşı Çalıştayı

04.12.2017

Selçuk Üniversitesi tarafından 3-4 Aralık 2017 tarihlerinde Konya’da İlaç ve Aşı Çalıştayı düzenlendi. TİTCK Başkanı Dr. Hakkı Gürsöz’ün de katılım sağladığı Çalıştayda İEİS olarak "İlaç Sektöründe Ar-Ge’nin Önemi" başlıklı bir sunum gerçekleştirdik. 

Detaylar

Sabah Gazetesinde yer alan açıklama

30.11.2017

İEİS Genel Sekreteri Turgut Tokgöz'ün Sabah Gazetesinde yer alan açıklamalarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Sabah Gazetesi Açıklamaları  

Detaylar