Üye Girişi

Haberler


Hürriyet Gazetesinde yer alan açıklama

28.02.2018

İEİS Genel Sekreteri Turgut Tokgöz'ün Hürriyet Gazetesinde yer alan açıklamalarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Hürriyet Gazetesi Açıklamaları

Detaylar

Kişisel Verilerin Korunması Toplantısı

28.02.2018

İEİS tarafından Kişisel Verileri Koruma (KVK) Kurumu yetkililerinin katılımıyla bugün İstanbul’da ilaç sektörüne özel bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, İEİS ve KVK Kurumu yetkilileri tarafından yapılan sunumların ardından sektörde yaşanan sorunlar ele alındı.

Detaylar

PIC/S Üyeliği ve Sektörle İstişare Çalıştayı

28.02.2018

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından, İKMİB işbirliğiyle bugün İstanbul’da ‘PIC/S Üyeliği ve Sektörle İstişare Çalıştayı’ düzenlendi. Çalıştay kapsamında TİTCK Denetim Hizmetleri Başkan Yardımcısı Fatih Tan moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde İEİS Genel Sekreteri de yer aldı.

Detaylar

Fiyat Değerlendirme Komisyonu İlaç Üretim Tesisi Ziyareti

27.02.2018

26 Şubat 2018 tarihinde Fiyat Değerlendirme Komisyonu ile İstanbul’da bir araya geldik. Hazine Müsteşarlığı, Kalkınma Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu yetkililerinin katılım sağladığı etkinlik kapsamında çeşitli üretim tesislerimize inceleme gezileri düzenlendi.

Detaylar

Ar-Ge Çalışma Grubumuzun TÜBİTAK TEYDEB Ziyareti

22.02.2018

Ar-Ge Çalışma Grubumuz, İEİS Denetleme Kurulu Üyesi Hakan Şahin başkanlığında bugün TÜBİTAK TEYDEB Başkanı Mehmet Aslan ve BİYOTEG Koordinatörü Işık Aşar’ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında TEYDEB destek programları, başvurular ve yaşanan sorunlar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Detaylar