Üye Girişi

Haberler


<< Haber Arşivine Dön

İEİS Üye Toplantısı

Sendikamız, 7-8 Kasım 2014 tarihlerinde, Edirne’de üyelerimizin üst yönetiminin katılımıyla bir “Üye Toplantısı” düzenledi.

Toplantının açılış konuşmaları T.C. Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Sayın Eyüp Gümüş ve Sendikamız Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut tarafından yapıldı. Ardından Sendikamız Genel Sekreteri Turgut Tokgöz tarafından Sendikamızın faaliyetlerine ilişkin bir sunum gerçekleştirildi.

“Dünyada ve Türkiye’de Sağlık ve İlaç Politikaları Üzerine Değerlendirme” başlıklı oturum, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) Kurucu Direktörü Sayın Prof. Dr. Güven Sak tarafından gerçekleştirildi.

Öğleden sonra gerçekleştirilen “İlaç Endüstrisine Yönelik Devlet Teşvikleri” oturumunda ise ihracat teşvikleri konusu Ekonomi Bakanlığı Kobi ve Kümelenme Daire Başkanı Sayın Mehmet Ali Kılıçkaya, yatırım teşvikleri konusu Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sayın Özlem Karaduman, Ar-Ge teşvikleri konusu Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Sayın Ekrem Türker Fidan tarafından ele alınmıştır. 

11.11.2014

İlgili Görseller: