Üye Girişi

Haberler


<< Haber Arşivine Dön

Sendikamız ve Europharm SMC işbirliğiyle düzenlenen “11th International Partnering Meeting” Toplantısı

Sendikamız ve Europharm SMC işbirliğiyle, 7-8 Mart 2013 tarihlerinde İstanbul Lares Park Otel’de “11th International Partnering Meeting” başlıklı bir toplantı düzenlenecektir.

2001 yılında kurulan Europharm SMC, Avrupa’da faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli ilaç firmalarının üye olduğu dernektir. Bugün 17 Avrupa ülkesinden yaklaşık 200 firmayı temsil etmektedir.

Europharm SMC, her sene farklı bir ülkede gerçekleştirdiği Genel Kurul ve temalı yıllık toplantısını bu yıl Türkiye’de yapma kararı almıştır. Bu doğrultuda üyelerini, ülkemizdeki ilaç firmalarıyla bir araya getirmeyi ve üretim, dağıtım, Ar-Ge gibi alanlarda işbirliği olanaklarını artırmayı hedeflemektedir.

“New Markets for Pharmaceutical SMEs Opportunities & Challenges” temasıyla düzenlenecek toplantı çerçevesinde, Türk ve yabancı firmaların birebir iş görüşmeleri yapmaları da sağlanacaktır.

Ülkemiz ilaç endüstrisinin tanıtılması, ihracatının artırılması ve iş bağlantılarının kurulması açısından önemli bir fırsat olan söz konusu toplantıda, Türkiye’den katılımcılara erken kayıt yaptırdıkları takdirde indirimli ücret uygulanacaktır.

Kayıt yaptırmak için katılım formunun doldurularak info@ieis.org.tr e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.

Toplantının programı ve katılım formu

16.01.2013

İlgili Görseller: