Üye Girişi

Haberler


<< Haber Arşivine Dön

İEİS Fiyatlandırma, Geri Ödeme ve Ruhsatlandırma Çalıştayı

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı yetkililerimizin ve üyelerimizn katılımıyla 13-14 Haziran 2022 tarihlerinde İstanbul’da Fiyatlandırma, Geri Ödeme ve Ruhsatlandırma Çalıştayı düzenledik.

13 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen Fiyat ve Geri Ödeme Oturumu, TİTCK Başkanı Doç. Dr. Tolga Karakan ve Yönetim Kurulu Başkanımız Nezih Barut’un açılış konuşmalarıyla başladı. Ardından Genel Sekreterimiz Savaş Malkoç tarafından ilaç kuru, fiyatlandırma ve geri ödeme konularını içeren bir sunum yapıldı. Sonrasında gerçekleşen değerlendirme bölümünde ise soru ve sorunlarımız TİTCK Başkanı Doç. Dr. Tolga Karakan, Başkan Yardımcıları Dr. Asım Hocaoğlu, Dr. Ecz. Sevil Azak Sungur, Doç. Dr. Mehmet Kürşat Derici, Ferhat Güngör, Hazine ve Maliye Bakanlığı Genel Müdür Yardımcıları Celalettin Sıvacı ve Erkan Tek ile detaylı şekilde ele alındı.

14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen Ruhsatlandırma Oturumunda ise, TİTCK Başkan Yardımcısı Dr. Asım Hocaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Yıldırım’ın açılış konuşmalarının ardından Kamu ve Akademik İlişkiler Danışmanımız Ecz. Vedat Eğilmez tarafından ruhsatlandırma konusunda üyelerimizin karşılaştığı ana sorunlar ve bunlara dair çözüm önerilerimizi içeren bir sunum gerçekleştirildi. TİTCK Daire Başkanları ve Birim Sorumlularının kapsamlı sunumlarının ardından soru-cevap bölümüne geçildi.

 

16.06.2022

İlgili Görseller: