Üye Girişi

Haberler


<< Haber Arşivine Dön

Sendikamızın “resmi ortaklığında” gerçekleştirilecek CPhI İstanbul etkinliği

Dünyanın lider fuar ve etkinlik organizasyonu firmalarından UBM, 1990’dan bu yana dünyanın en önemli ilaç etkin madde fuarı olan ‘CPhI Worldwide’ı gerçekleştirmektedir. Bunun yanı sıra, CPhI Worldwide yelpazesinin bir parçası olarak bölgesinin merkezi konumundaki ve ilaç endüstrisi için önem taşıyan ülkelerde, CPhI India, CPhI China, CPhI Russia gibi, bölgesel fuarlar düzenlemektedir.

Bu çerçevede, UBM, Sendikamızın da girişimiyle, CPhI İstanbul’un ilk defa 04 – 06 Haziran 2014 tarihlerinde Türkiye ve bölge ülkelerinin ihtiyaçlarına yönelik olarak İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenmesi kararını almıştır.

İlaç endüstrimizin öncü kuruluşu olarak Sendikamızın “resmi ortaklığında” gerçekleştirilecek olan CPhI İstanbul, yerli ve yabancı ilaç üreticilerini küresel hammadde, makine, ambalajlama çözümleri ve kontrat hizmetleri tedarikçileri ile bir araya getirecek ve aynı zamanda kendi pazarlarına ilaç ürünleri sokmak isteyen çok sayıda bölgesel ziyaretçiye tedarikçi ve üretim ortağı bulma fırsatı sunacaktır.

CPhI İstanbul’a ayrıntılı bilgiye www.cphi-istanbul.com adresinden ulaşabilirsiniz.

CPhI İstanbul Tanıtım Broşürü

20.09.2013

İlgili Görseller: