Üye Girişi

Haberler


<< Haber Arşivine Dön

Sendikamızın 2012 yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Sendikamızın 2012 yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 14 Nisan 2012 tarihinde yapıldı.

Genel Kurul’da, Sendikamızın 1 Ocak-31 Aralık 2011 dönemi faaliyet ve mali raporları ve 2012 yılı bütçe teklifi görüşülüp onaylandı, Yönetim ve Denetleme Kurulları ibra edildi.

Ayrıca, Genel Kurul’da İEİS Tüzük değişikliği önerileri ve İEİS İlaç Tanıtım İlkeleri ve Sağlık Mensuplarıyla İlişkiler Kılavuzu ile İEİS Tanıtım İlkeleri Denetleme Kurulu’nun Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik’in 26 Ağustos 2011 tarihli Beşeri Tıbbi Ürünlerin Tanıtım Faaliyetleri Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde güncellenmesi amacıyla hazırlanan değişiklik önerileri de görüşülüp kabul edildi.

Toplantı, Sendikamız Onur Başkanları Kaya Turgut ve Bülent Eczacıbaşı’nın Başkan ve Başkan Yardımcılığı’nı, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Barlas ve Muzaffer Bal’ın katip üyeliklerini üstlendiği Divan Heyeti’nin yönetiminde gerçekleşti.

Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz ile bu yılın başında kaybettiğimiz Sendikamız eski Yönetim Kurulu üyesi Erol Toksöz’ün anısına yapılan saygı duruşu ile başlayan Genel Kurul’un açılış konuşması, Yönetim Kurulu Başkanımız Nezih Barut tarafından yapıldı.


Yönetim Kurulu Başkanımız Nezih Barut’un konuşması


16.04.2012

İlgili Görseller: