Üye Girişi

Haberler


<< Haber Arşivine Dön

3. Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi gerçekleşti

İlaç, Eczacılık, Sağlık, Bilim ve Teknolojileri Vakfı (İVEK) tarafından, 26-29 Nisan 2017 tarihleri arasında İstanbul’da 3. Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi düzenlendi. Kongrenin açılışı Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın katılımıyla gerçekleştirildi. ‘2023 İlaç ve Sağlık Hedeflerinde Neredeyiz, Ne Yapmalıyız?’ başlıklı oturumda İEİS Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut konuşma yaptı.

Ayrıca kongrenin diğer günleri gerçekleştirilen ‘İlaç Sanayi Oturumu’nda Genel Sekreter Turgut Tokgöz, ‘İlaç ve Sağlıkta Geri Ödeme Sistemleri’, ‘OTC’ ve ‘İlaçta Patent ve Veri Koruma’ oturumlarında İEİS temsilcileri birer sunum gerçekleştirdi.

Kongre ile eşzamanlı olarak düzenlenen İVEK Bio Toplantısı çerçevesinde Türkiye Biyoteknolojik İlaç Platformu tarafından ‘İlaçta Biyoteknolojide Mevcut Durum ve Gelecek Vizyonu’ başlıklı bir oturum düzenlendi. Başkanlığını İEİS Yönetim Kurulu Üyesi ve Platform Başkanı Murat Barlas tarafından yapılan oturumda İEİS’in sunumunun ardından Platform üyeleri yatırımlarıyla ilgili bilgilendirme yaptılar.

28.04.2017

İlgili Görseller: